ABOUT US
PROJECTS
CONTACT
t back to projects
t u
GGARDNER2606HDR

Finsbury Park 2015

 

The ground floor of this Victorian terraced house has been transformed by a side infill extension with two structural glass rooflights and the creation of a large,
light-filled kitchen/dining room.

 

The client's brief called for something strikingly modern without being overbearingly white and clinical.
A palette of muted tones and a subtle variety of textures were employed, including spray-finished cabinets, Caesarstone worktops, oak flooring
and dark grey metalwork.

 

Sliding folding doors allow the space to be opened up to a new basalt-tiled terrace and the re-landscaped garden beyond, while a bank of internal sliding doors conceal laundry appliances, a cloakroom and other utilities.

 

Contractor: R Stone Building Contracts

Structural engineer: Osborne Edwards

Photographer: Gareth Gardner

JAAlogoFINrev
image 01/09
t back to projects t u