ABOUT US
PROJECTS
CONTACT
t back to projects
t u
M8E4355Edit

Highbury 2006–2008

 

The addition of a rear extension, as well as extensive internal alterations, have transformed this Victorian house into a modern but characterful family home.

 

At ground floor level a sequence of
open-plan spaces are centred on the kitchen, with a dining room at the front
and a light-filled living room opening directly to the garden at the rear.

 

A second phase of work included the refurbishment of the upper floors and the creation of two new bathrooms.

 

This project features in the book “House: Investing in Design” by David Littlefield, published by Wiley & Son, 2008.

 

Contractor: Akers Carpentry

Structural engineer: Osborne Edwards

Photographer: Gareth Gardner

JAAlogoFINrev
image 01/12
t back to projects t u