ABOUT US
PROJECTS
CONTACT
t back to projects
t u
homepage1

Highgate 2011

 

An extension and structural alterations allowed an awkward collection of ground floor rooms to be replaced by a large, airy kitchen/dining room which serves as both a practical centre for daily family life and a stylish space for entertaining.

 

Folding glazed doors and flush stone tiling allow the dining space to be fully opened up to the terrace, from which broad steps and tiered planters lead up to the main garden level.

 

The bespoke kitchen cabinetry
combines walnut, stainless steel, glass and mirror with composite stone worktops and splashbacks.

 

Contractor: Gilby Construction

Kitchen manufacturer: Grovecourt

Structural Engineer: Osborne Edwards

Photographer: Gareth Gardner

JAAlogoFINrev
image 01/07
t back to projects t u