ABOUT US
PROJECTS
CONTACT
t back to projects
t u
ggardner6100

Muswell Hill 1 2014

 

This detached 1930s house, virtually unaltered since the previous owners bought it in 1965, was transformed into a spacious, light-filled home for the clients and their four children.

 

The ground floor was substantially extended and reconfigured to create a series of dynamic living spaces oriented towards the large, south-facing garden.
The whole house was entirely refurbished and refitted, while the roof was reconstructed and extended to provide
two additional bedrooms and a bathroom.

 

A palette of new materials – pre-weathered zinc sheet, Welsh slate copings, sedum green roofing and basalt paving – complement the original red brickwork
and tiles.

 

Contractor: R Stone Building Contracts

Structural engineer: Osborne Edwards

Photographer: Gareth Gardner

JAAlogoFINrev
image 01/19
t back to projects t u