ABOUT US
PROJECTS
CONTACT
t back to projects
t u
M8E3843Edit21

Muswell Hill 2 2009

 

Replacing an unattractive garage extension with a spacious kitchen/dining/family room was the key requirement at this property, an Edwardian family house located on a prominent corner site 
in the Muswell Hill Conservation Area.

 

The new room is flooded with natural light through two large rooflights. It is linked, via three pairs of French windows, to a newly-paved terrace and garden beyond.

 

The façade of the extension integrates successfully with the original building through its carefully-detailed combination of yellow and red brickwork.

 

Contractor: Sullivan Brothers

Kitchen fitter: Akers Carpentry

Structural engineer: Osborne Edwards

Photographer: Gareth Gardner

JAAlogoFINrev
image 01/06
t back to projects t u