ABOUT US
PROJECTS
CONTACT
t back to projects
t u
gM8E0788

Muswell Hill 3 2008

 

An infill extension and substantial structural alterations to this six-bedroom Edwardian house has created a generously-proportioned kitchen/dining
family room. It is linked both to the reception rooms of the original house and to the garden via new glazed openings.

 

The interior is flooded with natural light through three rooflights, which at night glow with concealed LED lighting.

 

Improvement works to the ground floor of the original house included extensive built-in storage, new oak flooring and upgraded lighting and heating.

 

Contractor: Akers Carpentry

Kitchen designer and fitter: Tim Moss

Structural engineer: Osborne Edwards

Photographer: Gareth Gardner

JAAlogoFINrev
image 01/05
t back to projects t u