ABOUT US
PROJECTS
CONTACT
t back to projects
t u
queens1

Queen's Park 2013

 

The extensive use of glass was the key to the transformation of this Victorian family house. A frameless glass roof covers a ground floor infill extension, folding glazed doors link the interior with the garden, a secret sliding glass door pulls out to divide the kitchen from the living room, and rooflights illuminate the new first floor bathroom and stairwell.

 

The ground floor accommodation was radically reconfigured as a series of interconnecting spaces, with the kitchen at the centre and a large, light-filled living room opening to the garden at the rear.

 

Contractor: MacNaughton & Bell Construction

Structural engineer: Osborne Edwards

Photographer: Gareth Gardner

JAAlogoFINrev
image 01/08
t back to projects t u